Voor ieder dier de beste zorg!

Links

www.sterkliniek.nl Sterkliniek Dierenartsen BV is een samenwerkingsverband van verschillende gezelschapsdierenklinieken verspreid over Nederland.
www.amivedi.nl Amivedi-Nederland is de werknaam van de Stichting AMIVEDI, een landelijke vrijwilligersorganisatie die zorgt voor een kosteloze registratie van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland.
www.knmvd.nl Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde.
www.dierenambulance.nl Website van de Dierenambulance.
www.dierenbescherming.nl De Dierenbescherming is met een achterban van bijna 200.000 mensen (leden, donateurs en vrijwilligers) de grootste organisatie in Nederland die opkomt voor de belangen van alle dieren: gezelschapsdieren, landbouwdieren, dieren in het wild en proefdieren.
www.acupunctuurbijdieren.nl De vereniging van Samenwerkende Nederlandse Veterinaire Acupuncturisten.
www.aequor.nl Een goede stage wordt je aangeboden door bedrijven die zijn erkend door Aequor. Zij weten wat het is om leerlingen in de praktijk te begeleiden. Je vindt erkende leerbedrijven in het register. Of je nu een surprising, mighty of dynamic stage zoekt, jouw ideale stage is zo gevonden!

www.dierpas.nl

 

een praktisch hulpmiddel. hiermee is het medisch dossier van uw dier voor iedere dierenarts online oproepbaar.

www.licg.nl

 

 Het LICG geeft betrouwbare informatie over het houden van huisdieren. Op de website van het LICG vindt u huisdierenbijsluiters van veel dieren en heldere praktische informatie.
www.hondwassen.nl Wilt/moet u uw hond wassen en krijgt u dit thuis niet voor elkaar? Bij de intratuin in Koudekerke is een speciale hondenwascabine. Ook kunt u altijd overwegen uw hond te laten wassen bij een van de trimsalons op ons eiland

www.gddeventer.com

 

site gezondheidsdienst voor dieren

www.parasietenwijzer.nl

 

informatie over parasitaire infecties bij uw dier
www.goedgeregeldonline.nl Hondenuitlaatservice
www.ncrgp.nl

 Nederlands Certificaten Register gebitsverzorgers Paard

Hier kunt u nakijken waar uw gebitsverzorger zijn certificaat gehaald heeft

 

sectorraad paarden

www.esccap.eu

Reisadvies op maat voor uw huisdier, klik op de link hiernaast. Vervolgens kunt u het gebied en ook belangrijk de gebieden waar u doorheen reist, bekijken op parasitaire risico's.  Bij twijfel altijd advies vragen op onze praktijk