Voor ieder dier de beste zorg!

Onze assistentes

Angelique van Rijn

Angelique van Rijn is sinds 1997 bij ons werkzaam. Zij vindt vooral de afwisseling binnen haar werk erg leuk, geen twee dagen zijn hetzelfde. Ze is onze Truus de Mier, en haar interesse voor het laboratoriumwerk past dan ook helemaal bij haar. Ze heeft zelf twee honden, twee katten en een paard, Urbie.

Babs de Roon

Babs de Roon werkt al sinds 1989 bij ons, zeker in onze praktijk in Burgh-Haamstede is zij een vertrouwd gezicht. Zij vindt het omgaan met de eigenaren erg leuk, en het werk achter de balie heeft dan ook haar voorkeur. Thuis heeft ze honden, katten en paarden. De paarden heeft ze in alle soorten en maten, namelijk shetlanders, een New Forestpony,een KWPN-er en twee Belgische koudbloeden.

Dianne van der Heuvel

Paraveterinair Dianne van der Heuvel begeleidt dieren met gedragsproblemen, daarnaast doet ze ook de puppyconsultatie. Ook het assisteren tijdens operaties doet ze graag. Zelf heeft ze twee konijnen en een Novia Scotia Retriever genaamd Jiba.

Lianne Weeber

Lianne is sinds begin 2010 bij ons werkzaam als administratief medewerkster.

Lisette de Kok

Paraveterinair Lisette de Kok is sinds 1 oktober 2008 bij ons werkzaam. Binnen onze praktijk verricht vrolijk ze alle werkzaamheden die een assistent mag doen, maar haar voorkeur ligt bij het assisteren bij de operaties en het verzorgen van de patiënten. Thuis heeft ze twee katten, Toetje en Tetter, en een konijn, Koenientje.

Marie-Antoinette Moerkerk-Hameeteman

Marie-Antoinette Moerkerk-Hameeteman heeft in 2002 haar opleiding afgerond en werkt sinds 2006 bij ons in Zierikzee. Binnen de praktijk organiseert ze naast haar overige werkzaamheden de puppy consulten. Daarnaast staat ze veel in de OK als operatieassistente. Zelf heeft ze twee katten, Frutsel en Gomez, en een haflinger, Willy.

Monique de Vos

Monique de Vos is sinds 2000 werkzaam bij ons. U kunt haar lachende gezicht vaak achter de balie aantreffen. Daarnaast is Monique medeverantwoordelijk voor de apotheek. Zelf heeft Monique twee honden, Suus en Pebbles, en een pony, Barbie.

Stagiaires

U kunt regelmatig stagiaires bij ons aantreffen. Dit zijn meestal assistenten in opleiding, die gedurende een periode meekijken en meehelpen in onze praktijk, om hun vak te leren.